some presents

Tähän loppukevääseen kuuluu lastemme serkkujen 1v ja 2v synttärit sekä uuden serkun syntymä. Koska kyseessä oli molempien perheiden kolmannet lapset ja leluja on kertynyt enemmän kuin laki sallii, päädyimme ostamaan kesävaatteet. Ihanista ihanimpia vaatteita löytyi Sisukkaasta (hyvä ale menossa)ja mukaan tarttui muutamat omillekin lapsille. Tuon ylimpien kuvien tunikan näin sielujeni silmin tyttärelleni farkkuleggareiden kanssa. Hän ei ollut ihan yhtä ihastunut:)

salix ja pari muuta kaveria

Kiitos kauniista viesteistä! Luin ne kaikki pikku-potilaalle ja hän ilahtui valtavasti. Elämä kipsin kanssa on sujunut hyvin.En raaskinut hävittää viime kesänä ulkona olleita muratteja, pelargoniaa, ruusupuuta, hanhenpajua enkä ruukussa ollutta runkosyreeniakaan, vaan kuskasin osan työpaikalleni huonekasvien joukkoon normaaliin sisäilmaan. Niitä kasteltiin sisäkukkien tapaan ja kappas vaan, vaikka talvetus ei ollut tavanomainen, niin kukkaa pukkaa:) Joku helkatin ruskea väri niissä on kyllä nyt osassa. Hanhenpaju talvehti maassa ja runkosyreeni ruukussa. Toi vanerinen kippo oli odottelemassa minua hylättynä lasin ja metallin keräyspaikalla. Siinä on muuten paikka, josta löytyy ajoittain kivoja juttuja! Pakko oli ottaa mukaan! Mikäli muuten betoniset ruukut kiinnostaa, niin Pirilän kukkataloista löytyy ihan kivaan hintaan mahtava valikoima. Ja piti vielä kysyä, että mikä mahtaa olla tossa alakuvassa helmililjojen kanssa nuo valkoiset kukkaset? Tämän kesän puutarhahankintoja näyttävät olevan sateenvarjojalava, runkosyyshortensia ja mantelipuu, jotka eivät selvinneet talvesta:(


Auuuuuuuuuuuu!!!!

Voi kuinka kauhean muistutuksen saimme elämän arvokkuudesta! Meidän pieni aarteemme loukkaantui kaatuessaan trampoliinille ilman törmäyksiä ja putoamisia, niin pahasti, että paikallisesta terveyskeskuksesta lähdimme keskussairaalaan ambulanssilla, jossa käsi leikattiin ja siihen asennettiin metallit. Olivat kyllä elämäni yhdet pisimmät tunnit, kun leikkaukseen lähdettäessä hoitaja arvioi keston noin tunniksi ja kaiken kaikkiaan menikin 4 tuntia! Nyt elämme kipsin kanssa 4 viikkoa ja olemme onnellisia, että käden pitäisi tulla ihan kuntoon. Täytyy kyllä sanoa, että en tiedä mitään niin raastavaa, kun katsoa pienen tuskaa voimattomana. Kiirettä tuntuu pitävän, sen verran paljon vaatimuksia pikku-potilaalla:) Palveluksessanne!

hiljaiset värit


Tänään yritän saada itsestäni irti pienen siivoojattaren, jotta viikonloppu olisi ihana aloittaa puhtaassa kodissa.  Olen kyllä innokas järjestelijä ja paikoilleen viejä, mutta loppusiivoaminen on tuskaa. Ihailen ihmisiä, jotka jaksavat säännöllisesti siivota kaikki paikat. Minä en jaksa. Nyt yritän opetella, etten selittele kenellekään tulijalle kodin kuntoa. Eipä itseänikään häiritse kenekään kodin kunto, vaan tunnelma ratkaisee. Voimia ja pitkää mieltä ja ihastuttavaa viikonloppua! En muuten taaskaan keksinyt mitään otsikkoa ja mieleen tuli hiljaiset värit, vaikkei se nyt liitykkään tähän. Sen olis niin pitänyt olla mun blogin nimi...Kylläpä on pitänyt haipakkaa. On ollut vanhempainiltoja, kevätnäytöksiä, synttäreitä ja vaikka mitä. Kuopus oppi ajamaan ilman apupyöriä ja se loppuaika mitä on jäänyt onkin sitten pyöräilty.
Jokunen aika sitten saatiin uusi hylly seinään. Paikallisesta Tarjoustalosta sai noita samanlaisia hyllyjä ja kannattimia kuin Ikeasta. Valkoinen piti tulla, mutta kun mattamustaa spraymaalia löytyi kaapista, niin musta tuli ja ihan hyvä niin. Hemtexissä myytiin alessa eurolla tabletteja, joista tuli parilla ompeleella "korit" hyllylle. Samaan syssyyn vaihdettiin myös keittiön lamput. Nyt on kauhea hinku päästä vihdoin katselemaan ihania blogeja, onkin paljon kirittävää! Bye bye!
koukussa
Käsityörintamalla tapahtuu kaiken aikaa paljon ja se on varmaan yksi syy tähän aikaan vuodesta, että verenpaineet eivät lähde nousukiitoon. Yläkertaan tuli kaksi mattoa, joista isomman halkaisija on melkein 170cm ja pienempikin  on 115cm. Toiveissa oli alkuun tummanharmaa, mutta kun sitä ei juuri löytynyt, niin musta sai kelvata. Ja niin kuin kaikista mun käsityökuvista näkyy, niin tarvitsisin jonkun ruoskimaan mut tekemään ton loppuviimeistelyn ja päättelyt. Inhoan niitä!

Toukokuun alku on oikein kiva juttu. Käsitöiden lisäksi mieltä hellii myös pihahommelit. Harkinnassa on kasvihuone tai vitriini terassille. Mukavaa toukokuun alkua ja äitienpäivää!


what a suprise!Pari viikkoa sitten Tarinoita talosta-blogin Tilda soitteli innoissaan, että nyt löytyi minun näköinen tuoliJa niin löytyikin! Tilda kiikutti ystävällismielisesti farmarinsa perässä tuolin, jonka hän oli bongannut 5 eurolla sieltä Myllypuron kierrätystavaratalosta, josta monta aiempaakin aarretta on bongattu. Rumasta ankanpoikasesta kuoriutui kaunotar. Mikä runko! Ihana jakaa romuinnostus ja täytyy sanoa, että mikä ystävä! Thanks! By the way, en ole muuten maksanut tätä sulle vielä Tilda...

autokorjaamoltaYksi asia johtaa toiseen. Tuo kärry on kaiketi ollut autokorjaamon käytössä ja se löytyi yhdestä ihanasta vanhan tavaran kaupasta hyvässä seurassa 1o eurolla. Oikea löytö! Nyt taitaa vaan lamppu mennä uusiksi.  Vai sopiiko tuo?
Tervetuloa kaikille uusille lukijoille! Kiva, kun löysitte!  Kiitos tosi paljon ihanille voikukkapelto-blogille ja Sailalle bohemehoming- blogiin tunnustuksesta.
Haluaisin ojentaa sen eteenpäin seuraaville aivan ihastuttaville blogeille, joissa tosiaan olen viettänyt rentouttavia hetkiä:
lundagard 
kirsikkapuu

helmentalo
marieelisabethsrum