new look


Tämä pikku blogiharrastus on tuonut kyllä paljon lisää varmuutta tietokoneen käyttöön puhumattakaan sen muista eduista ja ideoista. Meillä tuli töihin sellainen ohjelma viime syksynä, johon jokaisen tarvitsee siirtää tietoja ja kuvia ja julkaista niitä sitten verkossa. Sen käyttöönottoon ei ollut kovin suurta kynnystä ja sen ohjelman oppi helposti, koska oli jo bloggerissa tottunut tekemään tiettyjä juttuja ja ennen kaikkea saanut uskallusta ja varmuutta. Eilen illalla vaihdoin tota banneria ja kun miehen avustuksella sain vaihdettua bannerin keskityksen, tunsin oloni jo superkoodaajaksi:) Heh! Tekisi mieli oppia paljon paljon lisää myös valokuvaamisesta ja kuvankäsittelyistä. Pikkuhiljaa...

Kivaa viikkoa!

9 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttä. Tekemällä oppii. Itse opettelin html:lää ja tein Vuodatuksen blogiin pohjan itse joskus muinoin. Enää en jaksa niin alusta aloittaa, mutta on siitä ollut hyötyä... työssäkin, kun teen töitä jos minkälaisella (tieto)koneella ;)

  Ja orkideasi ovat mahtavia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, mikä ohjelmoija olet Marjukka! Mä liikun kyllä vasta aloittelijatasolla enkä tollaiseen pystyisi.

   Poista
  2. Hihii.. ja neuvoin vielä siskoakin... Nyt en jaksais, onneksi bloggeri on helppo ;)

   Poista
 2. Bloggaamisesta on paljon hyötyä ;)
  Upeita kuvia sinulla on aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, Voi kiitos ihan mahdottomasti!

   Poista
 3. Tosi hyvä, selkeä ja raikas ulkoasu! Ja kiva kun mahtuu isoja kuviakin.
  Ja vitsit, mitkä orkideat! Kuinka sä oot saanut noin hyvin ne kukkimaan?
  Bloggaamisesta on yllättävääkin hyötyä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Omasi on upea ja niin selkeä yläotsikoilla. Love it! Orkideat eivät ole tippaakaan minun ansiota, mutta kukkivat oikeastaan ympäri vuoden. Ja usko tai älä, mutta ovat olleet hengissä jo useita vuosia. Niitä hoidetaan laittamalla kerran viikossa hetkeksi lavuaariin ja antamalla veden valua muutamat kerrat purkin täyteen. Ei mitään lannotteita. Kukkivat entisessä pimeämmässäkin kodissa melko hyvin.

   Poista
 4. tosi kiva uus ilme!!! Senkin hakkeri, mäkin tarttisin sun koodaustaitoja...en saa sitten millään blogista just mieluisaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, en mä kyllä ole muuta kun aloittelija tunari, mutta kiitti. Mä olen laittanut hakusanaksi googleen ongelman ja löytänyt ohjeet. Jopa videona youtubesta! Tsemppiä!

   Poista

Kiitos, että jätit viestin vaikka ihan pienenkin!
Tack så mycket för komment!
Thank for your comment!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.