paint it!


Joskus keväällä sudittiin kuopuksen kanssa Pentikin vitriinikaappi ja ruosteiset kirjaimet mustiksi. Alkuperäinen maalaus ei ollut noin kehno, mutta mustaa maalia lohkesi ovea avatessa. Paikkoa tarvitaan. Samalla tekisi mieli maalata taas jotain etenkin kun sen pystyisi tekemään kätevästi ulkona ilman käryä ja suurempaa suojausta. Niin, tää kehno aasinsilta maalaamisesta pyrkii naapuritaloon, jota tuijottelen joka kahvi- ja ruokahetkellä. Sen alkuperäiset rakentajat olivat valinneet sävyksi sellaisen neonvioletin. Koska talo on vain muutaman vuoden vanha, olin jo tyytynyt siihen, että talon väri on mikä on. Voi mikä kiva yllätys oli sitten viikonloppuna, kun uudehkot naapurit kasasivat maalaustelineet. Goodbye violet! Värillä on väliä!  
 

10 kommenttia:

 1. Vilpittömät onnitelut naapuritalon uuden maalin johdosta -- siitä tuli migreeni...
  Ja hienot noi kirjaimet -- mullakin jo mustaa ostettuna erästä peltikaappia varten..
  T,K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Arvasin, et sä jos kuka ymmärrät. Ja maalauspuuhat kuulostavat aina niin kivoilta! Mustaa!

   Poista
 2. No minkä värinen se nyt on?????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on sellainen siniharmaa nyt. En ole oikeasti mikään nihilisti ja periaatteessa musta on tosi kiva et on yksilöllisyyttä ja erilaisuutta myös talojen värissä, mutta usko tai älä, se väri puhutti kyllä. Niin poikkeuksellinen neonväri ja etenkin talvivalaistuksessa aika raju.

   Poista
 3. Minuakin alkoi kiinnostaa, mitä tulee neonvioletin tilalle? Välillä näkee kyllä niin uskomattomia värejä taloissa... ei pätkääkään ole ajateltu ympäröivää luontoa. Mä maalasin kirjaimia just sinkkispraylla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilalle tuli sellainen rauhallinen siniharmaa. Tämä uusi perhe näki paljon vaivaa ja ostivat 5 eri maalia, jota kokeilivat violetin päälle roskakatokseen, jotta näkivät miten sävyt toimivat juuri siinä kohteessa ja sen värin päällä. Värin valinta taitaa olla aika vaikeaa, sillä ystävä katui juuri katkerasti sävy valintaa, kun iso työ ja rahat menivät hukkaan, kun ei näyttänytkään kuin kaupan lastussa. Niin ja siis minusta on kyllä kiva, että talot ovat yksilöllisiä ja erilaisia, mutta tosta violetista olin eri mieltä:)
   Sinkkikirjaimet ja sun betonikipot! Oot niin aikaansaava ja taitava! Ihailen!

   Poista
 4. Maalauspuuhat on ihan parasta :) Mäkin innostuin spraymaalaamaan takapihalla sillä seurauksella että terassi & nurtsi kellertää...
  Pikkuitikat oli vähän turhan kiinnostuneita maalauksesta. Ja nyt muuten lentää koivunsiemenet...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin heti käydä kurkkaamassa mitä oot maalannut. Maalaaminen on tosi tosi kivaa. Ja sprayt erityisen kivoja, kun saa niin nopeasti valmiiksi!

   Poista
 5. kiitti vinkistä, mietinkin mitä kivaa vois puuhata loppulomalla...taidan spreijata vähän valokuvakehyksiä :D

  VastaaPoista

Kiitos, että jätit viestin vaikka ihan pienenkin!
Tack så mycket för komment!
Thank for your comment!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.