Olgat meets Knit happens

Mikä viikonloppu tiedossa! Meillä on sellainen superkiva käsityötyttösten kerho kuin Olgat. Olgissa tehdään käsitöitä laidasta laitaan betonista virkkuuseen. Olgat on livennyt käsitöistä muuhunkin kivaan toimintaan siis vaikka mihin, mutta tapaamisia yhdistää se, että tapaamisesta palaa niin hyväntuulisena ja latautuneena. No nythän on niin, että Olgat sulloutuvat aamulla autoihin ja lähtevät saaristomatkalle. Voi sitä maailmanparannuksen, herkuttelun ja kirppisten määrää. Ja tällä reissulla kukaan ei tuhise, että ei enää yhtään kirppistä tai tulkaa jo. Viikonloppu huipentuu sisarryhmä Knit happens ja Olgien yhteismeetinkiin. Siistii!!!!
Rehellisyyden nimissä on pakko paljastaa, etten ole tehnyt pitkään aikaan juurikaan käsitöitä. Jokunen aika sitten syntyi kuitenkin tyttöjen huoneen matosta kuvien tyyny. 
Ihanaa viikonloppua myös sulle!
PS. Näillä Olgilla on ihan maailman ihanimpia koteja. Koitan saada ottaa valokuvia teillekin nähtäviksi niistä!

14 kommenttia:

 1. Kuulostaa aivan mahtavalle jutulle, siis tuollaista toimintaa pitäisi olla muuallakin ja paljon..mutta varmaan myös niin että kaikki ovat yhtä ajatusten kanssa...siis niitä samanhenkisiä..Huohhh olisi aivan mahtavaa jos minullakin olisi tuollainen ystäväryhmä, kun muutin tääle paikkakunnalle niin oikeestaan en tunne ketään eikä minulla ole hyvää ystvää eikä ystäviä..näihin ei lasketa omia lapsia..
  Eikä minulla ole yhtään kaveriakaan ja miestä ei lasketa..
  Kyllä nais porukassa on energiaa ja etenkin jos kaikki omaa käsityöt, sisustusjutskat, ja kirppikset niin tuohan on siis aivan mahtavaa :)
  Mukavia hetkiä teille jokaiselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet kyllä ihan oikeassa! Minusta tuntuu että tosi montaa kiinnostaisi samanhenkisten porukka ja olen kuullut vastaavista kirjallisuus-, liikunta- ja ruuanlaittopiireistä. Rohkeasti vaan kalastelemaan porukkaa kasaan! Toivottavasti löydät mukavan porukan:)

   Poista
 2. Tuollaiseen toimintaan minäkin lähtisin mukaan! Asun vaan niin "syrjässä", että tuskin täällä saisi sopivaa porukkaa kasaan :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti Marjukka saat oman kässäporukan kasaan. Rohekasti vaan kalastelemaan porukkaa kasaan!

   Poista
 3. Kuulostaa niin hyvältä... Pitäkää hauskaa!

  VastaaPoista
 4. Hyvälle kuulostaa - pitäkää hauskaa! Itse vietin viime viikonlopun opiskelijakavereiden kanssa. Joka vuotinen traditio, kerran kesässä yks viikonloppu - naisenergiaa, herkkuja ja yhdessäoloa. ERittäin odotettu vloppu ja hymyssä suin saa palata kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opiskeluporukat on usein tosi mahtavia. Ystävyys kun on syntynyt sellaisessa vaiheessa ja yhdessä on koettu paljon. Kuulostaa mahtavalta!

   Poista
 5. Knit happens on mitä mainioin nimi ! :)
  Ihana hylly teillä tuolla lastenhuoneessa. Onks toi joku 50-lukulainen vai mikä ihanuus ? :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielstä ihan paras nimi! Joo, hylly löytyi suvun kätköistä ja on ollut vanhempieni ensiasunnossa. Vanha on siis:)

   Poista
 6. Niiiiin loistavaa tapaamista ja viikonloppua teille toivoo jonna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ihana oli! Siis ihan täydellinen:)

   Poista
 7. Kivalta kuulostaa teidän puuhastelujengin meininki. Ihan super ihana lasten huone! Rakastan noita värejä. :)

  VastaaPoista
 8. Ihanaa oli! Ja kiitti tosi paljon! Mäkin tykkään tosi paljon noista väreistä. Meillä on muuten niin väritöntä. Ja kiva kun tulit lukijaksi!

  VastaaPoista

Kiitos, että jätit viestin vaikka ihan pienenkin!
Tack så mycket för komment!
Thank for your comment!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.