lundia

idsohvaHuomaan, että olen alkanut tuomaan lapsuuden kotoani koko ajan enemmän ja enemmän esineitä ja huonekaluja tänne. Taas siirtyi yksi lisää. Lundian laatikosto oli aikoinaan mun huoneessa -tosin mäntyisenä- ja muistan vieläkin missä laatikossa olivat barbit, autot, nuket ja nuken vaatteet. Jollain tavalla tuntuu tosi hyvältä esineet, joilla on tarina ja joihin liittyy muistoja. Lipasto on nyt yläkerran aulassa, joka on muuten aika vaikea tila sisustaa, mutta tosi kiva olemassa esim. lasten ja lasten kavereiden Singstar-lauleluihin. Ai, että mä inhoan tv:tä ja niihin liittyviä miljoonia laitteita, jotka ovat a)rumia ja b)vievät niiiiin paljon tilaa. Tähän mun huonekalulliseen kaihoon 80-luvulle kuuluu myös se, että juuri päättyvä Movember oli musta tosi makea juttu! Harmi, kun se päättyy.


Mukavaa viikonloppua!

8 kommenttia:

 1. Moikka,
  Se Lundia on kyllä hieno! Ja meillä myös piilottaisin kaikki tv:t jonnekkin, jos vain saisin... etsinnässä onkin sellainen kiva tv-piilo..
  Terkkuja ja Viikonloppuja!
  T,K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä oot kans ihana muuttelija! Terkkuja!

   Poista
 2. Aika upee lipasto. Meillekin lapsuuden kotoa on tuotu yhtä sun toista. Olisiko kyse jatkuvuuden kaipuusta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku juttu varmaan lapsuuden kanssa. Ja tietty asiathan tulee muotiin aina uudelleen ja uudelleen. En olisi voinut kuvitellakaan jokunen vuosi sitten kaikkia niitä esineitä kotiimme, joita nyt on.

   Poista
 3. Esittelin avomiehelleni sun blogia joskus kuukausi sitten ja hän nauroi, että teillä on aivan samoja esineitä kuin meillä kotona ja tyyli on hyvin samanlainen. Nyt kun tämä postaus tuli, katselen itse sohvaltani valkoista televisiotasoa, jossa on täsmälleen samalla puolella Block-valaisin. :) Tasokin on valkoinen, ja samantyylinen. Onpas hassua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on pari kertaa käynyt sama fiilis. Joltain on löytynyt ihan samoja juttuja ja kieltämättä se tuntuu hauskalta silloin kun osumia on tosi paljon:) Kivaa sunnuntaita!

   Poista
 4. Samaa mieltä, että tekniikka on monesti rumaa. Mekin olemme piilottaneet tv:n vanhaan kaappiin ja kaiuttimia maalailtu jotta ne eivät pistäisi niin silmään heti kun huoneeseen astuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanha kaappi kuulostaa upealta säilytyspaikalta ja piilolta! Mukavaa sunnuntaita! Ps. sulla on mahtavat hiukseet, ihailen!

   Poista

Kiitos, että jätit viestin vaikka ihan pienenkin!
Tack så mycket för komment!
Thank for your comment!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.