-29 astetta

Meillä oli mukava päivä eilen lasten muodostelmaluistelujoukkueen kisoissa, vaikka pakkasta olikin -29 astetta. Joukkuelajit on ihan mahtavia varsinkin silloin, kun henki joukkueessa on kannustava ja hyvä. Joukkueen myötä lapset ovat saaneet ihania ystäviä muualtakin kuin omasta koulusta. Kun lapset aloittivat harrastuksen, ei heillä varmastikaan ollut tähtäimessä huikea kilpaura, mutta silti vähän säälittää, kun pikkukaupungin joukkue jää aina viimeisten joukkoon pääkaupunkiseudun isojen joukkueiden lomassa, vaikka tytöt tekevät parhaansa ja harjoittelevat paljon. Taitaa olla monelle lajille tyypillistä?

Kiitos ihanan äitini, himoitsemani Nappula-kynttilänjalat just  täydellisen värisenä ovat ihastuttaneet päiviäni joulusta lähtien. Tykkään kovasti!
 
Kivaa viikkoa sulle! 

12 kommenttia:

 1. Ihanat Nappulat, mukavaa viikkoa myös sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin:) Viikot tuntuukin taas pidemmältä kun on enemmän valoa

   Poista
 2. Noi kolme Nappulaa on ihan täydelliset yhdessä!

  VastaaPoista
 3. Hieno harrastus teidän nappuloilla! Toivottavasti kova työ palkitaan vielä joskus, vaikka varmasti isoin ja paras "palkinto" on liikunnan tuoma hyvä mieli ja terveys. :)

  Myös toiset Nappulat näyttää hienoilta!

  VastaaPoista
 4. Joo ei ihan oikeasti toi menestys ole tärkeää ja toiset joukkueet ovat totisesti menestyksensä ansainneet, mutta välillä harmittaa, kun seisovat toiveikkaina palkintojen jaossa eivätkä ymmärrä mikseivät pärjää. Paras palkinto on kyllä ihana harrastus ystävineen ja upea luistelutaito. Mä liikutun aina kun katselen joukkueen kaunista menoa

  VastaaPoista
 5. Muistan itse kuinka jännitettiin SM mitalleja ja hopealle jäätiin, kun Helsinki voitti. Olen meinaan itse vanha muodostelmaluistelija =) Aikuisiässä palasin uudelleen jäälle, mutta erään kohtalokkaan läpimenon ansioista en luitele enää kuin omaksi iloksi ja rauhakseen =) Mutta on mahtava laji =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana uus tieto susta! Ikävä juttu, että kävi onnettomuus:( Ihana laji, menee aina kylmät väreet!

   Poista
 6. Oi että, mullakin on historiaa luistelijana :) Se oli kyllä hyvä lapsuuden harrastus. Muodostelmassa meneminen on aivan huikea tunne, siinä mennään niin kovaa että adrenaliini virtaa!

  Kivasti sopii noi kynttilän jalat teille :)

  Terkuin Peeta,
  http://rawdesignblog.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ihana harrastus kyllä! Tykkään joukkuelajeista ja luistelu on kyllä tosi monipuolinen ja kaunis laji. Kiitti Peeta!

   Poista
 7. Ihania kuvia taas, tykkään noista nappuloista ihan hurjasti!
  Kiitos muuten sähköpostivastauksestasi, täytyy joku sunnuntai lähteä käymään siellä päin vähän ostoksilla, josko jotain kivaa löytyisi! :)

  Minna.K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kans Nappuloista tosi paljon, jo ensisilmäyksellä. Kyllä noista paikoista takuulla löytyy kivaa kotiin viemistä! Unohdin mainita listasta Asadon aarteet ja Erkylän torin.

   Poista

Kiitos, että jätit viestin vaikka ihan pienenkin!
Tack så mycket för komment!
Thank for your comment!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.