Bon Voyage!


Jo syksyllä pidimme pikku neuvonpidon koko perheen kesken ja päädyimme siihen, että joululahjat ja muut tavarat jätetään vähemmälle pitkäksi aikaa ja säästyvät rahat laitetaan matkailuun. Tarkoitukseen valjastettiin veronpalautuksetkin ja pikku säästösumma joka kuukausi. Ei ole ollut lainkaan vaikeaa, kun näytönsäästäjänä on ollut alla oleva kuva, johon koko perheen kesälomamatka suuntautuu. Kyseessä on Santorini.

kuva winetoursantori.com

Tuskin maltan odottaa seuraavaa superkesää, sillä tiedossa on myös ihanan naisporukan kaupunkiloma. Olemme suunnitelleet seitsemän iiiiiiiiihanan Olgan (kässäkerho)kanssa noin 5 päivän reissua elokuun alkuun. Tapaamme huomenna ja olin luvannut tehdä etukäteistyöskentelyä, jotta saamme homman eteenpäin. Lennot kannattaa tosiaan varata mahdollisimman aikaisin, jos ne haluaa edullisesti. Selvitykseni ovat vielä vähän kesken, mutta painan huomisen aamupäivän hommia:


Sain vinkin sivustosta, johon on listattu kevään kuumimmat matkakohteet;  lista kevään kuumimmista matkakohteista. Omat ajatukset ovat kesässä, koska matkabudjettini kaatuu, jos otan palkatonta, mutta kevään voisi startata  käyntiin tekemällä reissun johonkin päin vaikkapa Eurooppaa, siellä missä kevät on jo hieman pidemmällä.Piristäisi varmasti!

 

Olga-Minna just väläytteli muutamia vaihtoehtoja meille esim. Lontoo 115 eur, Pariisi 170 eur, Praha 165 eur (lennot edestakaisin). Päätöstä ei ole vielä tehty, mutta sivuston kohteista Berliini ja Barcelonakin kiinnostaisi. Jos saisin päättää, niin valkkaisin ehdottomasti Pariisin, koska viime kerrasta on jo aikaa. Onko ehdotuksia kirppishenkisille lowbudjet-reissariporukalle, joka rakastaa syömistä? Oltais tosi kiitollisia ihan majoitusvinkeistäkin.

8 kommenttia:

 1. Noilla kriteereillä ehdottomasti Berliini! On läntisen Euroopan halvin suurkaupunki (lowbudjet), joka on kirppiskiertäjän mekka. Lisäksi syöminen on halpaa ja sitä löytyy laidasta laitaan, Berliinin ravintolatarjonta on uskomatonta.
  Ja hotellin löytää halvalla, varsinkin entinen itäpuoli on varsin trendikäs.

  Ja jos luomu kiinnostaa niin Berliinissä on Euroopan suurin luomumarketti, siellä oli kaikkea laidasta laitaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti hyvästä vinkistä! Aion niin ehdottaa illalla. Majoitus oli mun mielestä kyllä aika kallista, mutta ehkä en osannut vaan etsiä oikeasta osoitteesta:)

   Poista
 2. Oi te onnekkaat!! Matkailu on niin kivaa :) Ja just niin, muut menot pienemmälle, ja sukanvarteen. Joku kaupunkiloma ois miehen kanssa ihan trpeeseen, mutta taidetaan kuitenkin odotella suosiolla ens talvea, ja jotain lämmintä perhelomaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon niin samaa mieltä! Tavarat vaan vähemmälle. Toivottavasti pääsette johonkin ihan kaksin:)

   Poista
 3. Mäkin suosittelen Berliiniä, samoista syistä kuin anonyymi tuossa edellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Berliini on mulla kokematta. Kiitti Tytti vinkistä, ehdotan illalla. Katotaan miten käy:)

   Poista
 4. Praha on ainakin tosi edullinen ja myös kaunis kaupunki. Siellä rakastuu tummiin oluisiin! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitti vinkistä! Päädyttiin ensisijaisesti selvittämään tota Berliiniä ja Amsterdamia, mut katotaan nyt vielä. En ole koskaan käynyt Prahassa eikä kovin moni muukaan meistä.

  VastaaPoista

Kiitos, että jätit viestin vaikka ihan pienenkin!
Tack så mycket för komment!
Thank for your comment!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.